Kontakta oss
Telefon: 035-22 79 80
Öppettider: vardagar 8.00-16.30

Service

Lokal service?

När det skall köpas en maskin som regelbundet behöver service och underhåll, exempelvis en avancerad kopiator med alla sina rörliga delar och med mängder av tillbehör som behöver bytas titt som tätt,

då tycker vi att en lokal service är bra.

 

Vad gäller den typ av kassaregister som du finner här i vår webshop vill vi understryka att behovet av en lokal service är extremt litet, det är absolut inget "måste" utan det är ungefär som när du klickar på nätet och beställer en digitalkamera.

 

Sharps XE-A modeller är driftsäkra, enkla och smarta!

De har ett minimum av rörliga delar som sällan eller aldrig behöver göras något åt. Här finns heller inga komponenter som regelbundet behöver bytas.

 

Vår erfarenhet av de hundratals maskiner som sålts av oss är att akuta fel är färre än fingrarna på en hand!
Skulle olyckan trots allt vara framme, ja då har du genom din supporttjänst alltid snabbt tillgång till en programmerad lånekassa.

 

Lokal service kan i vissa produktområden vara en fördel men kanske är det också ett lite föråldrat begrepp, speciellt i dessa bekväma och snabba webhandelstider. Tar man hänsyn till kassans livslängd som ju är åtskilliga år, kontra den attraktiva prisbild vi här erbjuder inklusive en suverän supporttjänst från stabil och etablerad leverantör,

ja då pratar vi en riktig win-win-situation.